GERARD GORDEAU over de VA, #NOTINMYDOJO, vechtsportmuseum en subsidies.

De Vechtsportautoriteit (VA) mag nooit 2 petten dragen en iemand dwarsliggen omdat er persoonlijk belang bij is. Er moeten snel keurmerken en licenties komen voor sportschoolhouders, promotors en juryleden. De VA heeft goede plannen, maar geen goede uitwerking, ze moeten sneller acties ondernemen en toegang moeten verlenen tot inzicht in persoonlijke gegevens in hun 'zwarte lijst' (datebase), voor extreme gevallen, zoals pedofielie en/of misbruik van minderjarigen in de sportschool.

Het is te krom voor woorden dat iemand uit de sport de gegevens van een pedosexueel/kinder-misbruiker niet mag opvragen of blootgeven door een privacy wet, en dan zelf word aangeklaagd wegens smaad. Dit mag en kan niet gebeuren, hier moet verandering in komen. en nog kan de VA deze man niet verbieden omdat het wettelijk gezien een 'vrij beroep' is. De NL wet moet dit veranderen. Dit zou verboden moeten worden. De licentie zou moeten worden ingetrokken en verbannen moeten worden van lesgeven aan kinderen.

N.a.v. hiervan is de beweging #notinmydojo opgezet. We vragen de overheid om de privacy wet te veranderen om zo veiligheid te beiden aan onze kinderen in de sportschool en dojo's.

Als je lid word van VA dan krijg je nieuws/bulletins om zo op de hoogte te blijven. Gerard over subsidies in het kickboxen, een vechtsportmuseum in Den-Haag, Gerard is in bespreking met mr. de Mos van het ministerie, het Haaghs museum vond het een leuk idee.

Shortcut Fightnews, Alise Telimi with legend, icon, pioneer GERARD GORDEAU / Kamakura sportcenter/dojo with Misha Matirosjan, The Hague, NL, Sept. 26, 2019