12. jan, 2020

Mike's gym FIGHT ACADEMY 'Het bewaken van kwaliteit & veiligheid van het kickboksen'

Check interview op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4xkmIKk53jU

Shortcut fightnews, Alise Telimi bij Mike's Gym, met big' Michael Passenier over Mike's gym fight academy: 'het bewaken van kwaliteit & veiligheid van het kickboksen volgens de dna van Mike's gym. Jan. 09, 2020

Gecertificeerde trainer opleidingen, gecertificeerd door Glory en binnenkort door het Olympisch commitee.

Mike legt alles uit over de opleidingen die bestaan uit 5 levels. De volgende opleidingen begint eind febr. , begin Maart.

Ga naar Mike's gym website voor info. https://mikesgym.com/fight-academy/

Fight Academy
Mike’s Gym Fight Academy verzorgt diverse opleidingen tot kickboksleraar. Mike’s Gym Fight Academie geeft opleidingen volgens de werkwijze van Mike Passenier en met het Mikes Gym DNA als rode draad door de opleidingen heen.
De opleidingen worden naast Mike Passenier gegeven door experts op het gebied van techniek, training, voorbereiding, trainingsleer, didactiek en opvoedkunde.
Leerzaam, leuk en we helpen je ook na de opleiding verder wanneer je vragen hebt of advies nodig hebt.
Graag tot ziens bij een van onze opleidingen!

Level 1 opleiding
Onze kickboksleraar level 1 opleiding bestaat uit 10 opleidingsdagen, en een examendag. De opleiding is gericht op het trainen van mensen die de ambitie hebben om kickbokstrainer te worden. Het is een zeer toegankelijke opleiding waarbij het mogelijk is in te stromen voor iedereen die beginnende tot matige kickboks ervaring heeft met een passie voor de sport kickboksen, en van een van de beste trainers ter wereld wil leren.

In deze opleiding worden alle basistechnieken doorgenomen, hoe deze methodisch worden opgebouwd en hoe alle diverse werkvormen didactisch worden geïmplementeerd in een trainingsprogramma, volgens het Mike’s Gym DNA van Mike Passenier. Ook komt in de opleiding een aantal algemene zaken aan bod, waaronder: hoe om te gaan met etiquette, normen en waarden, aansprakelijkheid, juridische zaken en regelgeving, en staat veiligheid uiteraard op nummer één.

Voor deze opleiding zijn de gebruikelijke kickboks spullen benodigd. Dit zijn: een broek en T-shirt, handschoenen, scheenbeschermers, bitje, en voor de dames zijn borstbeschermer, en voor de heren een toc.

Op zondag 20 oktober starten we met de Nederlandse versie van onze level 1 opleiding en eind februari 2020 met de Engelstalige versie.

Word jij in 3 maanden tijd opgeleid tot Mike’s Gym Fight Academy Level 1 Kickbokstrainer?