28. sep, 2019

GERARD GORDEAU over de VA, #NOTINMYDOJO, vechtsportmuseum en subsidies.

GERARD GORDEAU over de VA, #NOTINMYDOJO, vechtsportmuseum en subsidies.

INTERVIEW IN HET NL op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=7RF6A-i-P6k&feature=youtu.be

De Vechtsportautoriteit (VA) mag nooit 2 petten dragen en iemand dwarsliggen omdat er persoonlijk belang bij is. Er moeten snel keurmerken en licenties komen voor sportschoolhouders, promotors en juryleden.

De VA heeft goede plannen, maar geen goede uitwerking, ze moeten sneller acties ondernemen en toegang moeten verlenen tot inzicht in persoonlijke gegevens in hun 'zwarte lijst' (datebase), voor extreme gevallen,

zoals onlangs geleden al op tv te zien was dat HANS LOEFFEN (Round 1 network) aangeklaagd werd wegens smaad door M. Smit (een sportschoolhouder die karate les geeft aan kinderen) omdat Loeffen een artikel had gedeeld over M. Smit 's sexuele relatie met zijn minderjarige leerlinge. Loeffen heeft deze rechtzaak gewonnen.

Het is te krom voor woorden dat iemand uit de sport de gegevens van een kindermisbruiker niet mag blootgeven door een privacy wet, en dan zelf word aangeklaagd wegens smaad. Dit mag en kan niet gebeuren, hier moet verandering in komen.

en nog kan de VA deze man niet verbieden omdat het wettelijk gezien een 'vrij beroep' is. De NL wet moet dit veranderen.

Dit zou verboden moeten worden, de licentie zou moeten worden ingetrokken en desbetreffende persoon zou verbannen moeten worden van het lesgeven aan kinderen.

N.a.v. hiervan is de beweging #notinmydojo opgezet. We vragen de overheid om de privacy wet te veranderen zodat we de pedo-sexuelen/kindermisbruikers uit de buurt van onze kinderen en de sport kunnen houden.

Als je lid word van VA dan krijg je nieuws/bulletins om zo op de hoogte te blijven.

Gerard over subsidies in het kickboxen,
een vechtsportmuseum in Den-Haag, Gerard is in bespreking met mr. de Mos van het ministerie, het Haaghs museum vond het een leuk idee.

Shortcut Fightnews, Alise Telimi with legend GERARD GORDEAU / Kamakura sportcenter/dojo with Misha Matirosjan, The Hague, NL, Sept. 26, 2019.