22. aug, 2019

KOPS GYM - BERT KOPS overweegt zijn eigen MMA gala in NL!

CHECK INTERVIEW IN HET NL OP YOUTUBE:

https://www.youtube.com/watch?v=-olk7PZduB0&feature=youtu.be

Shortcut FightNews, Alise Telimi at KOPS GYM, Amsterdam, Aug. 20, 2019, INTERVIEW met BERT KOPS in het NL - BERT KOPS overweegt zijn eigen MMA gala in NL!

Kops kids, ong. 70 kinderen op 1 middag, volgende week beginnen de lessen weer. Bert probeert de kids gezond, fit en positief te houden en zelfvertrouwen te geven.

Met Bert Kops Sr. gaat het redelijk goed, hij komt 3 x p.w. naar de sportschool om te trainen.

HESDY GERGES gaat binnenkort zijn BELLATOR MMA debuut maken, datum is bekend, tegenstander nog niet,

Fight Network Magazine, FNM, de voormalig Rings die ong. 18 jaar in de winkels lag, en waar Bert al 14 jaar columns voor schrijft. De kracht achter de FNM is Milco Lambrechts die ook de RINGS GALA'S organiseert. Bert is geen mede-eigenaar van FNM (of Rings), wat de meesten denken.

Het blad FNM is verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten, is ook online te bestellen en een abonnament kost 35 euro per jaar.

Teveel Bert Kops op tv? Nee, want het is alleen maar ten goede van de sport, en hij heeft veel leuke, positieve reacties ontvangen.
Op SPIKE TV zagen we al 'Team Kops' en 'Eten met Bert', en nu online bij 'Vechtersbazen' Bert met vooruit en terugblik van grote MMA evenementen, binnenkort een nieuw programma op Spike tv 'Bertje beukt (of vlogt) hem erin'

Bert legt uit waarom MMA gala;s moelijk van de grond te krijgen zijn in NL en overweegt zelf om een MMA gala op zetten in NL. Meer nieuws hierover volgt........

Bert is vóór unified rules voor mma. Internationaal dezelfde regels, en vind dat de mma sport puur moet blijven en dat er niet te veel aan veranderd moet worden, en zijn reactie op het nieuwe ENFUSION mma concept.

De aankomende partij van GEGARD MOUSASI bij BELLATOR MMA op 28 September in L.A., USA, een rematch vs Machinda.
Blijf Bert, Kops gym volgen op de social media,