29. jul, 2019

REGULIERE VERKOOP TICKETS VOOR GLORY: COLLISION 2 GAAT WOENSDAG 31 JULI VAN START.

REGULIERE VERKOOP TICKETS VOOR GLORY: COLLISION 2
GAAT WOENSDAG 31 JULI VAN START

Glory-collision-2

Tickets voor GLORY: COLLISION 2 gaan deze week in de verkoop voor het algemene publiek. De reguliere verkoop begint op woensdag 31 juli om 10:00 uur via GloryKickboxing.com.

Het is de eerste keer dat tickets beschikbaar komen voor het grote publiek. Eerder waren tickets alleen beschikbaar voor fans die zich hadden geregistreerd voor de exclusieve voorverkoop van vorige week.

Deze voorverkoop liep zo storm - er werden tijdens de openingsminuten gemiddeld duizend tickets per minuut verkocht - dat de servers uiteindelijk overbelast raakten en crashten. Daarop heeft GLORY besloten om de openbare verkoop van tickets uit te stellen, zodat er tijd was om alle voorverkooptransacties te verwerken. Nu dat proces is voltooid, kan de algemene verkoop deze week doorgang vinden.

“Aangezien dit het grootste gevecht in de geschiedenis van de sport is, hadden we ons wel voorbereid op een toename van kopers, maar de enorme interesse heeft alle verwachtingen overtroffen,” zegt Marshall Zelaznik, GLORY CEO. “Als het systeem niet was gecrasht, zouden de tickets tijdens de voorverkoop compleet zijn uitverkocht. Maar nu hebben we dus een laatste voorraad onverkochte tickets die komende woensdag in de reguliere verkoop gaan. “We weten dat de vraag groot is, met name in de openingsminuten van de verkoop, en hebben de capaciteit van ons systeem daarom uitgebreid.”

GLORY: COLLISION 2 vindt plaats op zaterdag 21 december en staat in het teken van een rematch tussen Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven en Badr Hari, drie jaar na hun eerste ontmoeting in de ring tijdens GLORY: COLLISION in december 2016. Dat gevecht eindigde in de tweede ronde toen Hari noodgedwonen moest opgeven vanwege een armblessure, waardoor Verhoeven als winnaar door TKO werd uitgeroepen. Wanneer Hari op 21 december de ring betreedt zal hij zinnen op wraak, terwijl Verhoeven zal trachten zijn eerdere prestatie te herhalen.

Tickets zijn te koop voor €1.500, €800, €425, €275, €175, €150, €100, €75 en €65 exclusief €3 boekingskosten.

Let op:
De onlineverkoop van tickets verloopt alleen via GloryKickboxing.com. Per persoon kunnen maximaal acht (8) kaarten gekocht worden.

Ongeautoriseerde of onwettige wederverkoop of poging tot wederverkoop is een reden voor inbeslagname en annulering zonder compensatie. Aankopen van grote aantallen tickets worden gecontroleerd op legitimiteit. GLORY behoudt zich het recht voor om één of alle bestellingen en tickets te annuleren bij het vermoeden van onwettige of ongeautoriseerde activiteit.

Je moet zestien jaar of ouder zijn om dit evenement bij te wonen. Jongeren onder de zestien jaar worden niet toegelaten. Bij de ingang van de eventlocatie kan om een bewijs van leeftijd gevraagd worden.

Ga naar GloryKickboxing.com en volg GLORY’s officiële social media-kanalen voor het laatste nieuws.