5. mei, 2019

BUDOKAI VLEESENBEEK, behaalt 7 x goud en brons bij “ Beker der Kempen 2019” in België.

Beker der Kempen 2019”. 270 deelnemers vanuit 5 landen in Beerse, België. BUDOKAI VLEESENBEEK, behaalt met zijn 8 studenten 7 x goud en brons bij “ Beker der Kempen 2019”

Jan Vleesenbeek, de trainer/coach van de (overleden) Thai & kickbox legende Peter 'The Hurricane' Smit, heeft zijn passie voor de sport altijd voortgezet, zie hieronder het verslag van Jan Vleesenbeek.

''Vandaag reisden onze coaches Sensei Ger Hoogeveen en Senpai Gerry jr. af naar Beerse, Belgie, om met een jeugdteam van 8 deelnemers te participeren in de “ Beker der Kempen 2019”. 270 deelnemers vanuit 5 landen bevochten elkaar om de hoogste eer.
Van de acht behaalden er zeven deelnemers goud en een brons. Ruby Goedhart, Jayden Kroonen en Hajar BenMohammed wisten zelfs diverse partijen op ippon te winnen. Wederom een geweldig resultaat!

Hier de namen: 1e plaats Ruby Goedhart Jayden Kroonen Hajar BenMohammed Destiny Hoogeveen Shirley Stal Robert Mironescu Jovain Kroonen 3e plaats Gino Kroonen Deelnemers en coaches van harte gefeliciteerd. Senpai Jaap Kooman bedankt voor het participeren als hoekscheidsrechter.

Ouders en overige supporters oprecht bedankt voor jullie steun! Ik ben er zelf niet bij geweest, maar heb mij de voorgaande maand uit de naad gewerkt met een deel van het team op de pads en trapkussens! Shihan Vleesenbeek. Osu!!

Shortcut Fight News / Alise Telimi